Oldal kiválasztása

3 eset, amikor NE nálunk válassz köszönőajándékot a pedagógusoknak

Hadd tegyed fel Neked egy egyszerű kérdést: meg tudnád számolni, nálad hány kedves emléktárgy foglalja otthon a helyet a szekrények mélyén, vagy rázósabb esetben ad extra munkát Neked takarításkor? Most egy percre képzeld magad az óvónők, tanítók, tanárok otthonába. Brrr… Téged is kiráz a gondolattól a hideg?

Itt is van az első két eset, amikor mi NEM tudunk segíteni Neked az év végi köszönőajándék beszerzésében:

  1. Ha szeretnéd, hogy kedvenc óvónőtök/osztályfőnökötök ágyában is kacatok legyenek… tudod, valahogy úgy, mint amikor a gyerkőc zsúfoltságig pakolja az ágyát a temérdek kis kedvencével, úgy, hogy neki már csak egy szűkös hely marad.
  2. Ha sokadszorra is azon szeretnéd hetekig emészteni magad, hogy hogyan fogod még lóhalálában összehozni az összes gyereket/Anyukát, hogy mindenkinek a tenyérlenyomata rákerüljön a „meglepetésre”.

Immáron 6 éves tapasztalatból tudom, hogy ezekre van egy rendkívül kényelmes megoldása a leleményes Anyukáknak: ez az ajándékutalvány. Megmondom Neked kerek perec: általában én ezt ellenezni szoktam. Kíváncsi vagy miért? Az ok abszolút kézenfekvő, mégis kevesen gondolnak bele: az elképesztően praktikusnak tűnő, amolyan „ott mindent lehet kapni, azt vesz majd magának, amire csak vágyik” utalványokból az esetek 90%-ban nem a régóta hőn áhított meglepetést veszik meg maguknak, hanem a szokványos családi bevásárlás egy részét fedezik belőle.

A 3. eset, amikor ne rendelj tőlünk ajándékot pedagógusnapra:

  1. Ha nem felhőtlen pillanatokat okozó ajándékot szeretnél adni, hanem kifejezetten a pedagógus jövedelmét szeretnéd ezzel kiegészíteni.

Ha már eldöntötted, hogy a fenti lehetőségekből választasz, akkor ne olvass tovább. Ha azonban érdekel, hogy milyen ideális ajándékot találhatsz nálunk, akkor 2 alternatívát is tudok ajánlani Neked, amivel superwoman-ként szempillantás alatt megszüntetheted az év végi ajándék okozta fejtörést.

  1. A villám megoldás, ha maradsz az AJÁNDÉKUTALVÁNY-nál, DE VÁRJ! Nem akármilyennél. A GourmetVillage Illatok és zamatok utalványával csak és kizárólag olyan nyálcsorgató kávé, tea és desszert különlegességeket, valamint csésze csodákat tud vásárolni, amiket a hétköznapokban valószínűleg nem engedne meg magának. Ha ezt választod, kattints ide >>
OfficeCoffee Kávé -tea - csoki ajándékutalvány

Illatok és zamatok ajándékutalvány

  1. Ha a csomagolással sem szeretnél babrálni, akkor átadásra kész, elegáns megoldás, ha a virágzó tea szettjeink közül választasz egyet.

Ajándék pedagógusnapra - virágzó tea

Ez utóbbival nem 2, hanem 3 legyet ütsz egy csapásra.

  1. Nagy valószínűséggel még soha nem is hallott eddig ilyenről, ezért biztosan elakad majd a szava. /Mi már teszteltük többször, és valóban senki nem hallott róla. A kisebbik pedig kifejezetten élvezte, hogy elmagyarázhatja az óvónéniknek, mi fán terem a teagolyó, elvégre ritka pillanat, amikor ő taníthat valamit és nem fordítva./
  2. Akár a vágott virágot is helyettesítheted vele.
  3. Helyfoglalás helyett maradandó élményt, nyugis én-időt ad – ez valljuk be, felbecsülhetetlen kincs egy pedagógusnak – vagy akár egy olyan maradandó „emléktárggyal” is választhatod szettben, ami fejemet rá, hogy nem fog egyszer sem beporosodni, mivel minden nap ebből fogja inni a kávéját, teáját. Ezt most már tényleg nem hiszed? OK, tök jogos, én sem hinném első hallásra, hogy létezik olyan ajándék csésze, aminek örülnek. De ha már eddig elolvastad a levelem, akkor nem kerül semmibe, hogy felejts el mindent, amit eddig a teázásról hallottál, adj nekem egy esélyt és vess egy röpke pillantást a virágzó tea szettjeinkre. Megteheted most azonnal, ide kattintva >>

Gasztro blog cikk ajánló…

Gourmet konyha

Pörköld magad! - otthon a sütőben

Konyhatündérek, gasztro ínyencek, FIGYELEM!

Van 15 perced, hogy kipróbáld magad pörkölőmester bőrébe bújva? Kísérletezz a különböző pörkölési szintekkel, miközben mennyei kávé illat lengi be a szobát! Megmutatjuk hogyan! Velünk tartasz?