Oldal kiválasztása

Miért válassz minket?

10 jó okod is van rá, hogy nálunk vásárolj!

Levesszük az ajándékcsomagolás és a válogatás terhét a válladról

Gasztroajándék csomagjainkat gondosan válogattuk össze kizárólag prémium termékekből úgy, hogy a termékek mind ízvilágukban, mind külső megjelenésükben tökéletes harmóniában legyenek. A fa- és papírdobozos csomagokat átadásra készen küldjük, hogy a csábító illatok és zamatok mellé a legértékesebből, az idődből is adhass bőven.

Ha mégis Te válogatnád össze a termékeket, akkor kérhetsz tőlünk egyedi ajánlatot a dekoratív csomagolására vagy választhatsz papír és celofán ajándéktasakjaink közül.

a csomagod gyorsan, 1-2 nap alatt megérkezik

Az elektronikai eszközök kivételével mindent tartunk készleten, amire le tudod adni a rendelésedet a webáruházban. Csomagodat munkanapokon 24 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak, akik a forgalmas időszakok kivételével 1-2 nap alatt kiszállítják azt.

Ha mégis több időre lenne szükségünk, akkor ez nem fog váratlanul érni, ugyanis munkanapokon 24 órán belül értesítünk.

villámgyors ügyfélszolgálat

Nálunk nem kell napokat várnod, hogy email-ben feltett kérdéseidet megválaszoljuk. Írj nekünk bátran, munkanapokon általában 1-2, de maximum 24 órán belül biztosan válaszolunk.

Nem csak a rendelésedről kérdezhetsz! Szívesen adunk tippeket termékeink felhasználásához, fogyasztásához, elkészítéséhez is. Ha kéred, segítünk a megfelelő ajándék kiválasztásában! Rossz kérdés nincs, csak fel nem tett kérdés!

Prémium minőséget keressük és kínáljuk

Mind a személyes hozzáállásunk, mind a “szakmai ártalom” megköveteli, hogy megköveteljük magunktól a magas minőséget, bízunk benne, hogy ezt a Vásárlóink is tapasztalják. Visszajelzéseket mindig szíves fogadunk, legyen az akár pozitív, akár negatív, hiszen fontosnak tartjuk a fejlődést, amihez elengedhetetlen a visszacsatolás, amit Tőletek kapunk!

kézműves és hazai termékek

Kínálatunk jelentős részét teszik ki a hazai kézműves manufaktúrák szívvel és lélekkel, kézzel készült termékei.

Családi vállalkozásként hittel és szívvel dolgozunk

Családi vállalkozásként teljes odaadással és lelkesedéssel dolgozunk, a legtöbb feladat a mi kezünkben összpontosul: címkék grafikája, webáruház fejlesztés és üzemeltetés, beszerzés, kínálat tervezése, csomagolás, személyes kapcsolattartás az ügyfelekkel és beszállítókkal.

Lelkesedésünk mellé szaktudásunkat adjuk

Röviden be is mutatkoznék kicsit: Berencsiné Berényi Timi vagyok, közgazdászként végeztem vendéglátó és szálloda szakon. A főiskolai évek alatt leginkább a borászathoz és a kínai teakultúrához kerültem közel. Jelenleg hobbi szinten “borászkodunk” férjemmel, Sanyival. A főiskolán és a pult mögött megszerzett kávé növény és kávé készítési ismereteim felfrissítése és gyarapítása érdekében egy komplex barista képzést is elvégeztem.

Mindenki számít: nálunk Te is megtalálod a számodra megfelelő terméket!

Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden fogyasztói igénynek eleget tegyünk: találsz nálunk bio, koffeinmentes, cukormentes, alacsony savtartalmú termékeket is!

Ha nem magadnak vásárolnál, hanem ajándékot rendelnél, ebben is segítünk ajándékötleteinkkel!

Fontosak az igényeid, oszd meg velünk!

Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy nem találod meg webáruházunkban, amit kerestél. Ebben az esetben kérünk, jelezd ezt felénk, és mi megpróbáljuk beszerezni az igényeidnek megfelelő terméket és bővíteni kínálatunkat!

Cégek, irodák igényeire szabott szolgáltatások!

Kiemelt küldetésünknek tekintjük az irodai kávézás és a céges ajándékozás minőségi szintre emelését!
Társoldalunk, az OfficeGourmet – korábbi OfficeCoffee – cégeknek biztosítja munkavállalóik és partnereik ELÉGEDETTSÉGét egy JÓ KÁVÉval az irodában, valamint átadásra kész illatos és zamatos CÉGES gasztroAJÁNDÉK dobozokkal.

Kosár

Keresés a gasztroajándék, kávé, tea, csoki termékek között…

Válassz a gasztroajándék, kávé, tea, csoki kategóriák közül!

Teaszürös üveg bögrét rendeltem. Nagyon gyorsan megkaptam. Bevált, nagyon szeretem. Szívből ajánlom a honlapot bárkinek.

Kalló Hajnalka
vásárló

Finom ízű kávét sikerült vásárolni. Nem sok webáruházban találtam közepes pörkölésű szemes kávét, ez viszont az, és nagyon rendben is van.

Csordás P.
vásárló

Ajándékba rendeltem unokatesómnak, nagyon profi volt minden, időben megkapta és csak amikor átvette derült ki számára hogy mit is kap. Nagyon tetszik neki minden, nagyon örült! Köszönjük!

Hliva Tamara
vásárló

Könnyű az oldal kezelése, egyszerű megtalálni az információkat. Időben megérkezett a csomag is, e-mailben folyamatosan tájékotattak arról, hogy hol jár.

Nagyné Tóth Dorottya
vásárló

A weboldal teljesen áttekinthető, a megrendelés egyszerű, fizetést követően nem sokkal már el is készült a csomag és átadásra került a futárnak. Meglepődtem, mennyire gyorsak.

Anonim értékelő
vásárló

Nagyon köszönöm a figyelmességüket! A csomag tegnapi napon rendben megérkezett, nagyon elégedett vagyok!
A mai rohanó világban az, hogy karácsony előtt még arra is figyelmet fordítanak, hogy esetleg egy vásárló az Önök technikai akadálya miatt nem tudja leadni a rendelését és ezért kárpótolni próbálják azt gondolom egyedülálló és kiemelkedő! Nagyon köszönöm minden vásárlótársam nevében az ügyfélközpontú hozzáállásukat! Példa értékű!

Boros Brigitta
vásárló

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Magas minőség, különleges ízharmónia – ez a Zahara termékcsalád. Személyes kedvenceim a Yellow Bourbon szemes kávé és a virágzó tea. Mindegy, melyikkel indítom a napot, felfrissít!

Dr. Ragány Angéla

Izgalmas, mégsem harsány ízek. Tökéletes a hangom bemelegítéséhez, köszönöm!

Harcsa Veronika

Exkluzív ajándék Nőknek: virágzó tea, a színpompás iható virágcsokor

Exclusive Offer Only At Divi