DELONGHI KG 521.M KÁVÉDARÁLÓ | Gourmet Village gasztroajándék Webáruház
Oldal kiválasztása
Akció!

DELONGHI KG 521.M KÁVÉDARÁLÓ

79 .990 Ft 62 .390 Ft

Delonghi kg 521.M kávédaráló

Egy db 250 gr-os Office Crema szemes kávét AJÁNDÉKBA ADUNK A KÁVÉDARÁLÓ MELLÉ!

A Delonghi LCD kijelzős újgenerációs kávédarálója a tökéletes kávé élmény eléréséhez. Prémium fényezésű, teljesen fémbe csomagolva. Kúpos őrlőköves, a felső őrlőkő kivehető a könnyű tisztítás érdekében. Aroma szabályozó funkcióval rendelkezik (gyenge, normál, erős).

Raktáron, AZONNAL szállítható. Rendeld meg most, feladjuk 24 órán belül. A 11 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk az MPL futárnak.

Cikkszám: K-DELKG521 Kategória:

Kosár

Keresés a gasztroajándék, kávé, tea, csoki termékek között…

Válassz a gasztroajándék, kávé, tea, csoki kategóriák közül!

Delonghi kg 521.M kávédaráló

A Delonghi LCD kijelzős újgenerációs kávédarálója a tökéletes kávé élmény eléréséhez. Prémium fényezésű, teljesen fémbe csomagolva. Kúpos őrlőköves, a felső őrlőkő kivehető a könnyű tisztítás érdekében. Aroma szabályozó funkcióval rendelkezik (gyenge, normál, erős).

További tulajdonságok:

 • Szemes kávé tárolójának űrtartalma: kb 350gr kávébab
 • Por méret és szabályozás: 1- 18 (eszpresszóhoz, csepegtető, french press, méret szerint választva)
 • Csészék száma darált kávéból: beállítható 1, legfeljebb 14 csésze
 • Őrlő kimenet: két lehetőség van: - Közvetlenül a por konténerbe - vagy szűrőtartó egy hozzá tartozó tartozékkal (támogatja a szűrőtartót)
 • Kapacitása az őrölt kávé tartálynak: 170 gr
 • Méretek:240 x 154 x 382 cm
 • Súly: 2,75 kg
 • Teljesítmény: 150 W
 • Csészék maximális száma: 14
 • Tisztító kefe
 • Csésze kiválasztó
 • Darálóbeállítás kiválasztó
 • Kivehető kávépor tároló
 • Két csészés üzemmód

DELONGHI KG 521.M KÁVÉDARÁLÓ

Gyártó / Forgalmazó

Delonghi

Teaszürös üveg bögrét rendeltem. Nagyon gyorsan megkaptam. Bevált, nagyon szeretem. Szívből ajánlom a honlapot bárkinek.

Kalló Hajnalka
vásárló

Finom ízű kávét sikerült vásárolni. Nem sok webáruházban találtam közepes pörkölésű szemes kávét, ez viszont az, és nagyon rendben is van.

Csordás P.
vásárló

Ajándékba rendeltem unokatesómnak, nagyon profi volt minden, időben megkapta és csak amikor átvette derült ki számára hogy mit is kap. Nagyon tetszik neki minden, nagyon örült! Köszönjük!

Hliva Tamara
vásárló

Könnyű az oldal kezelése, egyszerű megtalálni az információkat. Időben megérkezett a csomag is, e-mailben folyamatosan tájékotattak arról, hogy hol jár.

Nagyné Tóth Dorottya
vásárló

A weboldal teljesen áttekinthető, a megrendelés egyszerű, fizetést követően nem sokkal már el is készült a csomag és átadásra került a futárnak. Meglepődtem, mennyire gyorsak.

Anonim értékelő
vásárló

Nagyon köszönöm a figyelmességüket! A csomag tegnapi napon rendben megérkezett, nagyon elégedett vagyok!
A mai rohanó világban az, hogy karácsony előtt még arra is figyelmet fordítanak, hogy esetleg egy vásárló az Önök technikai akadálya miatt nem tudja leadni a rendelését és ezért kárpótolni próbálják azt gondolom egyedülálló és kiemelkedő! Nagyon köszönöm minden vásárlótársam nevében az ügyfélközpontú hozzáállásukat! Példa értékű!

Boros Brigitta
vásárló

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Magas minőség, különleges ízharmónia – ez a Zahara termékcsalád. Személyes kedvenceim a Yellow Bourbon szemes kávé és a virágzó tea. Mindegy, melyikkel indítom a napot, felfrissít!

Dr. Ragány Angéla

Izgalmas, mégsem harsány ízek. Tökéletes a hangom bemelegítéséhez, köszönöm!

Harcsa Veronika

Exkluzív ajándék Nőknek: virágzó tea, a színpompás iható virágcsokor

Exclusive Offer Only At Divi