Távüdvözlet szív csoki bonbon – választható szöveggel | Gourmet Village gasztroajándék Webáruház
Oldal kiválasztása

Távüdvözlet szív csoki bonbon – választható szöveggel

(3 vásárlói értékelés)

490 Ft

Küldj távüdvözletet csoki bonbonnal!

Szív alakú kézműves csoki bonbon

Nem tudtok személyesen találkozni? Fel szeretnéd köszönteni névnapja, születésnapja alkalmából vagy egyszerűen csak szeretnéd tudatni vele, hogy hiányzik? Megköszönnéd a segítségét egy apró figyelmességgel? Tudasd vele hazai kézműves csoki műhelyben készült szív alakú tejcsokoládé bonbonnal! Válaszd ki a TE ÜZENTEDET a 3D csoki üdvözlőapok közül! Mindegyik üdvözlet 3 darab bonbont rejt magában!

Választható üzenetek: “Hiányzol!”, “Szeretlek!”, “Köszönöm!”

Ha távüdvözletet küldesz, akkor csak annyit kell tenned, hogy rendelésnél a számlázási adatokhoz a Te adataidat, míg a szállítási címhez a megajándékozott adatait írod!

Kiürítés

Kosár

Keresés a gasztroajándék, kávé, tea, csoki termékek között…

Válassz a gasztroajándék, kávé, tea, csoki kategóriák közül!

Távüdvözlet szív csoki bonbon - választható szöveggel

Csoki fajtája

tejcsokoládé

Allergének

szójalecitin, tejpor

Gyártó / Forgalmazó

Demeter Chocolate

Nettó töltő tömeg

19g

Mit üzensz neki?

Hiányzol!, Szeretlek!, Köszönöm!

Távüdvözlet szív csoki bonbon – választható szöveggel termékről 3 értékelés

  1. Anonim (megerősített tulajdonos)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  2. Reiter Lilla (megerősített tulajdonos)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  3. Anonim (megerősített tulajdonos)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Teaszürös üveg bögrét rendeltem. Nagyon gyorsan megkaptam. Bevált, nagyon szeretem. Szívből ajánlom a honlapot bárkinek.

Kalló Hajnalka
vásárló

Finom ízű kávét sikerült vásárolni. Nem sok webáruházban találtam közepes pörkölésű szemes kávét, ez viszont az, és nagyon rendben is van.

Csordás P.
vásárló

Ajándékba rendeltem unokatesómnak, nagyon profi volt minden, időben megkapta és csak amikor átvette derült ki számára hogy mit is kap. Nagyon tetszik neki minden, nagyon örült! Köszönjük!

Hliva Tamara
vásárló

Könnyű az oldal kezelése, egyszerű megtalálni az információkat. Időben megérkezett a csomag is, e-mailben folyamatosan tájékotattak arról, hogy hol jár.

Nagyné Tóth Dorottya
vásárló

A weboldal teljesen áttekinthető, a megrendelés egyszerű, fizetést követően nem sokkal már el is készült a csomag és átadásra került a futárnak. Meglepődtem, mennyire gyorsak.

Anonim értékelő
vásárló

Nagyon köszönöm a figyelmességüket! A csomag tegnapi napon rendben megérkezett, nagyon elégedett vagyok!
A mai rohanó világban az, hogy karácsony előtt még arra is figyelmet fordítanak, hogy esetleg egy vásárló az Önök technikai akadálya miatt nem tudja leadni a rendelését és ezért kárpótolni próbálják azt gondolom egyedülálló és kiemelkedő! Nagyon köszönöm minden vásárlótársam nevében az ügyfélközpontú hozzáállásukat! Példa értékű!

Boros Brigitta
vásárló

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Magas minőség, különleges ízharmónia – ez a Zahara termékcsalád. Személyes kedvenceim a Yellow Bourbon szemes kávé és a virágzó tea. Mindegy, melyikkel indítom a napot, felfrissít!

Dr. Ragány Angéla

Izgalmas, mégsem harsány ízek. Tökéletes a hangom bemelegítéséhez, köszönöm!

Harcsa Veronika

Exkluzív ajándék Nőknek: virágzó tea, a színpompás iható virágcsokor

Exclusive Offer Only At Divi