Oldal kiválasztása

Zöld kávé

Zöld kávé

Őrölt zöld kávé – egészség és fittség a csészédbe

Az őrölt zöld kávé, azaz a nyers kávé jótékony hatásai

A zöld kávé magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, mely tulajdonságának köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot a bőr öregedési folyamataiban szerepet játszó szabad gyökök ellen. Klorogénsav tartalma gátolja a glükóz felszívódását, csökkenti a vércukor szintet, ezáltal jól támogatja a szálkásító diétákat.

Őrölt zöld kávé kínálatunk – zöld kávé kompromisszumok nélkül

Kínálatunkban találsz 100% őrölt zöld kávét és zöld kávé keveréket is, melyben az őrölt zöld kávét 50%-ban francia pörkölést kapott brazíl single origin kávékülönlegességgel kevertünk, hogy kompromisszumok nélkül, aromás, telt kávé ízzel ötvözve élvezhesd a zöld kávé jótékony hatását.

Szemes zöld kávé, avagy pörköld magad!

Konyhatündérek, gasztro kalandorok, FIGYELEM! Légy most Te a pörkölőmester! Pörköld meg Te magad a kávédat, pont úgy, ahogy Te szeretnéd! Hogyan? Otthon, a sütőben! Frissen pörkölt kávé, fantasztikus illat a konyhában, mindössze 15 perc alatt!

Olvasd el részletes házi kávé pörkölési útmutatónkat itt >>

(FONTOS! A szemes zöld kávét háztartási őrlővel NEM lehet nyersen megőrölni, mert szó szerint kő kemény. Őrölni csak pörkölést követően lehet,  ekkor azonban klorogénsav tartalma drasztikusan lecsökken, így diétás célokra ez NEM alkalmas! Kérünk, ne is próbálkozz a nyers kávé megőrlésével, mert tönkreteszi a gépedet. Diétához mindenképpen őrölt zöld kávét vásárolj.)

Itt választhatsz alkategóriát!

Mind a(z) 12 találat megjelenítése

Kosár

Keresés a gasztroajándék, kávé, tea, csoki termékek között…

Válassz a gasztroajándék, kávé, tea, csoki kategóriák közül!

Válassz márkát!

Válassz pörkölési módot!

Válassz kávé fajtát!

Válassz származási helyet!

Szemes vagy őrölt?

Finom ízű kávét sikerült vásárolni. Nem sok webáruházban találtam közepes pörkölésű szemes kávét, ez viszont az, és nagyon rendben is van.

Csordás P.
vásárló

Ajándékba rendeltem unokatesómnak, nagyon profi volt minden, időben megkapta és csak amikor átvette derült ki számára hogy mit is kap. Nagyon tetszik neki minden, nagyon örült! Köszönjük!

Hliva Tamara
vásárló

Könnyű az oldal kezelése, egyszerű megtalálni az információkat. Időben megérkezett a csomag is, e-mailben folyamatosan tájékotattak arról, hogy hol jár.

Nagyné Tóth Dorottya
vásárló

A weboldal teljesen áttekinthető, a megrendelés egyszerű, fizetést követően nem sokkal már el is készült a csomag és átadásra került a futárnak. Meglepődtem, mennyire gyorsak.

Anonim értékelő
vásárló

Nagyon köszönöm a figyelmességüket! A csomag tegnapi napon rendben megérkezett, nagyon elégedett vagyok!
A mai rohanó világban az, hogy karácsony előtt még arra is figyelmet fordítanak, hogy esetleg egy vásárló az Önök technikai akadálya miatt nem tudja leadni a rendelését és ezért kárpótolni próbálják azt gondolom egyedülálló és kiemelkedő! Nagyon köszönöm minden vásárlótársam nevében az ügyfélközpontú hozzáállásukat! Példa értékű!

Boros Brigitta
vásárló

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Magas minőség, különleges ízharmónia – ez a Zahara termékcsalád. Személyes kedvenceim a Yellow Bourbon szemes kávé és a virágzó tea. Mindegy, melyikkel indítom a napot, felfrissít!

Dr. Ragány Angéla

Izgalmas, mégsem harsány ízek. Tökéletes a hangom bemelegítéséhez, köszönöm!

Harcsa Veronika

Exkluzív ajándék Nőknek: virágzó tea, a színpompás iható virágcsokor

Exclusive Offer Only At Divi