Oldal kiválasztása

Kávédaráló, kávéőrlő

Kávéőrlők, kávédarálók – fedezd fel az intenzív aroma egyik titkát!

Miért vegyél otthonra kávédarálót, kávéőrlőt?

A szemes kávé tovább megőrzi frissességét, ennek köszönhetően a frissen darált kávé aromája összehasonlíthatatlan lesz az előre őrölt kávééval. Amennyiben szeretsz kísérletezni az ízekkel és szeretnéd megismerni az egyes kávéfajták ismertető jegyeit, valamint szeretnék kiérezni a lefőzött kávéból a kávébab gyümölcsös jegyeit, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy tartsál otthon egy jó minőségű kávédarálót. Mindenképpen megéri az időráfordítást!

Milyen pörkölésű kávékhoz érdemes kávédarálót használni?

Különösen ajánljuk használatukat a bécsi, világos és a francia, közepes pörkölésű kávék esetében, ahol még jobban érvényesülnek az egyedi ízjegyek.

Automata vagy kézi kávédarálót válasszak?

Automata kávédarálók, kávéőrlők

Az automata kávédarálók közül olyat érdemes választani, amelyen szabályozni tudod a szemcseméretet! Mind a túl finom, mint pedig a túl durva őrlés ízeltérést okozhat a kávéban. Az őrlemény finomságát a kávégépedhez kell igazítanod: A magas nyomású kávégépekhez apróbb, míg a filteres kávéfőzőkhöz durvább őrleményre lesz szükséged!

Kézi kávédarálók, kávéőrlők

A kézi kávédarálók ideálisak filteres automata kávéfőzőkhöz és hordozható filteres kávéfőző eszközökhöz is, mint például az aeropress, mellyel kitűnő kávé készíthető bárhol, bármikor.
A fából készült, retro kézi kávédaráló nem csupán hasznos segédeszköz a konyhában, hanem a konyha dísze is lehet, ezért ajándék ötletnek is szuper kávé rajongóknak!

Itt választhatsz alkategóriát!

Mind a(z) 7 találat megjelenítése

Kosár

Keresés a gasztroajándék, kávé, tea, csoki termékek között…

Válassz a gasztroajándék, kávé, tea, csoki kategóriák közül!

Válassz márkát!

Finom ízű kávét sikerült vásárolni. Nem sok webáruházban találtam közepes pörkölésű szemes kávét, ez viszont az, és nagyon rendben is van.

Csordás P.
vásárló

Ajándékba rendeltem unokatesómnak, nagyon profi volt minden, időben megkapta és csak amikor átvette derült ki számára hogy mit is kap. Nagyon tetszik neki minden, nagyon örült! Köszönjük!

Hliva Tamara
vásárló

Könnyű az oldal kezelése, egyszerű megtalálni az információkat. Időben megérkezett a csomag is, e-mailben folyamatosan tájékotattak arról, hogy hol jár.

Nagyné Tóth Dorottya
vásárló

A weboldal teljesen áttekinthető, a megrendelés egyszerű, fizetést követően nem sokkal már el is készült a csomag és átadásra került a futárnak. Meglepődtem, mennyire gyorsak.

Anonim értékelő
vásárló

Nagyon köszönöm a figyelmességüket! A csomag tegnapi napon rendben megérkezett, nagyon elégedett vagyok!
A mai rohanó világban az, hogy karácsony előtt még arra is figyelmet fordítanak, hogy esetleg egy vásárló az Önök technikai akadálya miatt nem tudja leadni a rendelését és ezért kárpótolni próbálják azt gondolom egyedülálló és kiemelkedő! Nagyon köszönöm minden vásárlótársam nevében az ügyfélközpontú hozzáállásukat! Példa értékű!

Boros Brigitta
vásárló

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Magas minőség, különleges ízharmónia – ez a Zahara termékcsalád. Személyes kedvenceim a Yellow Bourbon szemes kávé és a virágzó tea. Mindegy, melyikkel indítom a napot, felfrissít!

Dr. Ragány Angéla

Izgalmas, mégsem harsány ízek. Tökéletes a hangom bemelegítéséhez, köszönöm!

Harcsa Veronika

Exkluzív ajándék Nőknek: virágzó tea, a színpompás iható virágcsokor

Exclusive Offer Only At Divi