Oldal kiválasztása

Rooibos tea

Rooibos tea

A rooibos tea tulajdonképpen egy gyógynövény, az afrikai vörös fokföldirekettye tűvékony leveleiből készül. Ízletes és természetesen KOFFEINMENTES tea készíthető belőle, így gyerekek is bátran fogyaszthatják.

Rooibos tea hatása

Ha nem csak az ízét élveznéd, íme pár eset, amikor hasznát veheted:

– szélgörcs gyors enyhítésére
– fogzománc erősítésére – gyerekeknek is ajánlott!
– magas vérnyomás csökkentésére
– antioxidánsok feltöltésére, a sejtek örgedési folyamatainak lassítására
– anyagcsere gyorsítás
– allergiás eredetű gyulladások csökkentésére
– csontok erősítésére
– káliumpótlásra – különösen sportolás közben
– oxigén vérben történő szállításának elősegítésére sportolás során

Mi az a HORCHATA rooibos tea?

A webáruházunk polcán találsz egy Zahara dobozos szálas tea válogatást, ami az ÉN-IDŐ rooibos teák nevet viseli. A dobozban található rooibos tea páros egyik tagjának íze a HORCHATA nevű italra hasonlít. Ez egy tradícionális spanyol édes ital, amit földimandula tejből készítenek. Tea formát öltve is különleges és utánozhatatlanul finom, ráadásul így még felesleges cukor sem kerül bele a csészédbe.

Ha mégis plusz édesítésre vágysz, akkor egy gyógynövény ágyon érlelt mézzel érdemes megbolondítanod, amit nálunk megtalálsz bodzás, levendulás és mentás változatban is, egyenesen Pannonhalmáról.

Itt választhatsz alkategóriát!

Mind a(z) 12 találat megjelenítése

Kosár

Keresés a gasztroajándék, kávé, tea, csoki termékek között…

Válassz a gasztroajándék, kávé, tea, csoki kategóriák közül!

Válassz márkát!

Teaszürös üveg bögrét rendeltem. Nagyon gyorsan megkaptam. Bevált, nagyon szeretem. Szívből ajánlom a honlapot bárkinek.

Kalló Hajnalka
vásárló

Finom ízű kávét sikerült vásárolni. Nem sok webáruházban találtam közepes pörkölésű szemes kávét, ez viszont az, és nagyon rendben is van.

Csordás P.
vásárló

Ajándékba rendeltem unokatesómnak, nagyon profi volt minden, időben megkapta és csak amikor átvette derült ki számára hogy mit is kap. Nagyon tetszik neki minden, nagyon örült! Köszönjük!

Hliva Tamara
vásárló

Könnyű az oldal kezelése, egyszerű megtalálni az információkat. Időben megérkezett a csomag is, e-mailben folyamatosan tájékotattak arról, hogy hol jár.

Nagyné Tóth Dorottya
vásárló

A weboldal teljesen áttekinthető, a megrendelés egyszerű, fizetést követően nem sokkal már el is készült a csomag és átadásra került a futárnak. Meglepődtem, mennyire gyorsak.

Anonim értékelő
vásárló

Nagyon köszönöm a figyelmességüket! A csomag tegnapi napon rendben megérkezett, nagyon elégedett vagyok!
A mai rohanó világban az, hogy karácsony előtt még arra is figyelmet fordítanak, hogy esetleg egy vásárló az Önök technikai akadálya miatt nem tudja leadni a rendelését és ezért kárpótolni próbálják azt gondolom egyedülálló és kiemelkedő! Nagyon köszönöm minden vásárlótársam nevében az ügyfélközpontú hozzáállásukat! Példa értékű!

Boros Brigitta
vásárló

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Magas minőség, különleges ízharmónia – ez a Zahara termékcsalád. Személyes kedvenceim a Yellow Bourbon szemes kávé és a virágzó tea. Mindegy, melyikkel indítom a napot, felfrissít!

Dr. Ragány Angéla

Izgalmas, mégsem harsány ízek. Tökéletes a hangom bemelegítéséhez, köszönöm!

Harcsa Veronika

Exkluzív ajándék Nőknek: virágzó tea, a színpompás iható virágcsokor

Exclusive Offer Only At Divi