Oldal kiválasztása

Termosz, kulacs

Termosz, kulacs

Mindennapi használatra, utazáshoz, kiránduláshoz tervezett termosz kulacsok többféle kivitelben és méretben, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Környezetbarát, tudatos, zero waste háztartások alapfelszerelései. Minden termékünk BPA mentes, szivárgás- és cseppmentes.

Rozsdamentes fém kulacs, fém termosz

Duplafalú rozsdamentes fém – acél – termosz kulacsok élénk, vidám színekben. Hideg és meleg italok tárolására egyaránt alkalmasak. Formai kialakításuknak köszönhetően nagyszerű, környezetbarát, tudatos alternatívái az eldobható műanyag vizes palackoknak. Elérhető méretek: 500ml, 750ml és 1 literes.

Üveg kulacs

Üveg termosz kulacsok vidám színekkel/mintákkal ellátott neoprén huzatokkal, melyek a tökéletes hőtartást és extra kényelmes hordozhatóságot biztosítják. Az üveg részek mosogatógépben moshatóak. A fém kulacsokkal ellentétben szénsavas üdítők tárolására is alkalmasak. Duplafalú kivitelt is találsz kínálatunkban. Elérhető méretek: 350ml, fél literes és 700ml.

Vizes kulacs – vizes palack

Fém és üveg kivitelben egyaránt találsz nálunk az eldobható műanyag vizes palackok környezetbarát kiváltására alkalmas vizes palackokat, melyek termoszként is jól funkcionálnak. Használatukkal nem csupán a tudatos, zero waste háztartás felé teheted meg az első lépést, hanem a műanyag társaikkal szemben sokkal elegánsabb megjelenést biztosítanak számodra. Vidd magaddal munkahelyre, kirándulása, utazáshoz vagy dobd őket a táskádba a mindennapi közlekedéshez, hogy bárhol, bármikor legyen nálad folyadék utánpótlás. A környezeted rögtön tudni fogja rólad, hogy olyan vagy, aki ad magára, a környezetére és figyel a részletekre is!

Kávé termosz, tea termosz

Duplafalú üveg termoszok kifejezetten kávé és tea italokhoz tervezve. A vidám színekkel és mintákkal ellátott neoprén huzatok biztosítják a még hosszabb hőtartást és a kényelmes hordozhatóságot. Kétféle kivitelű, csavaros és egykezes, pattintható zárókupakkal is elérhető. A kivehető, rozsdamentes fém szűrő betétek segítségével szálas teák elkészítésére is alkalmasak. Praktikus 400ml-es és mini, 300ml-es méretben is, ami bárhol, kényelmesen elfér.

Meleg kávé és tea, bárhol, bármikor!

Termosz, kulacs gyerekeknek

Hosszú élettartamú termosz kulacsok gyerekeknek baglyos, lámás, kalózos és flamingós mintákkal, fiúknak és lányoknak. Iskolába, óvodába, családi kirándulásokhoz, utazáshoz is kényelmes, praktikus és egyben környezetbarát megoldás. Üveg és rozsdamentes fém (acél) változatokban. Fél literes – 500ml – űrtartalommal.

Itt választhatsz alkategóriát!

1–21 termék, összesen 27 db

Kosár

Keresés a gasztroajándék, kávé, tea, csoki termékek között…

Válassz a gasztroajándék, kávé, tea, csoki kategóriák közül!

Válassz márkát!

Teaszürös üveg bögrét rendeltem. Nagyon gyorsan megkaptam. Bevált, nagyon szeretem. Szívből ajánlom a honlapot bárkinek.

Kalló Hajnalka
vásárló

Finom ízű kávét sikerült vásárolni. Nem sok webáruházban találtam közepes pörkölésű szemes kávét, ez viszont az, és nagyon rendben is van.

Csordás P.
vásárló

Ajándékba rendeltem unokatesómnak, nagyon profi volt minden, időben megkapta és csak amikor átvette derült ki számára hogy mit is kap. Nagyon tetszik neki minden, nagyon örült! Köszönjük!

Hliva Tamara
vásárló

Könnyű az oldal kezelése, egyszerű megtalálni az információkat. Időben megérkezett a csomag is, e-mailben folyamatosan tájékotattak arról, hogy hol jár.

Nagyné Tóth Dorottya
vásárló

A weboldal teljesen áttekinthető, a megrendelés egyszerű, fizetést követően nem sokkal már el is készült a csomag és átadásra került a futárnak. Meglepődtem, mennyire gyorsak.

Anonim értékelő
vásárló

Nagyon köszönöm a figyelmességüket! A csomag tegnapi napon rendben megérkezett, nagyon elégedett vagyok!
A mai rohanó világban az, hogy karácsony előtt még arra is figyelmet fordítanak, hogy esetleg egy vásárló az Önök technikai akadálya miatt nem tudja leadni a rendelését és ezért kárpótolni próbálják azt gondolom egyedülálló és kiemelkedő! Nagyon köszönöm minden vásárlótársam nevében az ügyfélközpontú hozzáállásukat! Példa értékű!

Boros Brigitta
vásárló

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Magas minőség, különleges ízharmónia – ez a Zahara termékcsalád. Személyes kedvenceim a Yellow Bourbon szemes kávé és a virágzó tea. Mindegy, melyikkel indítom a napot, felfrissít!

Dr. Ragány Angéla

Izgalmas, mégsem harsány ízek. Tökéletes a hangom bemelegítéséhez, köszönöm!

Harcsa Veronika

Exkluzív ajándék Nőknek: virágzó tea, a színpompás iható virágcsokor

Exclusive Offer Only At Divi